Idegenben lépnek pályára

2021.05.11. 14:44

Folytatná remek szériáját a kis Loki

A DVSC II. 7 meccse veretlen a bajnokságban.

Forrás: dvsc.hu

A héten kétszer is pályára lép a kis Loki, amely első ízben szerdán, 17 óra 30 perctől Hatvanban vendégszerepel az NB III. Keleti csoport 35. fordulójában. A DVSC II. és az FC Hatvan novemberi összecsapása jól alakult a debreceniek számára, hiszen Juhász Martin találatával 1-0-ra nyertek – írja a dvsc.hu. A Hatvan jelenleg a 17. helyet foglalja el a húszcsapatos mezőnyben, azonban még mindig reális eséllyel pályázik a bennmaradásra. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek a szerdai bajnoki a kis Lokinak, mivel a hatvani alakulat két vereséget követően – meggyőző teljesítményt produkálva – a harmadik Jászberény ellen 0-0-s döntetlent játszott, majd a DVTK II. otthonában 2-0-s győzelmet ért el.

Ugyanakkor a DVSC második csapata a 2020/2021-es szezonban most van a legjobb formában, hiszen már 7 mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Az Igor Bogdanovics vezette egylet vasárnap a Tállya ellen egy küzdelmes, izgalmakkal teli meccsen 2-1-re nyert a Nagyerdőn, a hajrában megszerzett győzelem pedig lélektanilag nagyon sokat jelenthet a fiataloknak. A Heves megyei gárdából sárga lapos eltiltás miatt Mundi Zoltán és Markos Marcell biztosan hiányozni fog. A DVSC II.-nél eddig Füzfői Márk, Gellén Balázs, Jankelic Iván és Szabó Árpád is egyaránt 4 sárga kártyát gyűjtött be, így nekik erre is érdemes odafigyelni.

A mérkőzést a helyszínen kizárólag a védettségi igazolvány és személyigazolvány együttes felmutatásával tekinthetik meg a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában