bajnokok lettek

2021.05.17. 11:41

Dzsudzsák Balázs szerint a Loki megtett mindent, amit vállalt

A szurkolók irányába a köszönet volt Dzsudzsák Balázs első mondata a bajnoki érem és serleg átvétele után, amikor a Napló a Loki csapatkapitányát az NB II.-ben elért bajnoki címéről kérdezte.

DVSC-Haladás NBII. 38. forduló 4-2

Fotó: Napló-archív

– Köszönjük, hogy ennyien itt voltak mellettünk, nagyon jó hangulatot teremtettek a szurkolók, jó volt őket látni, úgyhogy büszke vagyok arra, hogy sikerült véghezvinni azt, amit előzetesen beharangoztunk, és a végén megnyertük a bajnokságot. A saját futballpályafutásomban is sokat jelent ez az aranyérem, hiszen minden bajnoki cím nagyon nagyon nagy dolog. Megnyerni valamit, főleg ennyi csapat közül, az pláne kiváltságos. Egy nagyon nehéz éven vagyunk túl. Debrecenbe 13-14 év után ebbe a helyzetbe jöttem vissza, ami óriási híd volt az addigi pályafutásom és az NB II. között. Úgyhogy örülök, hogy a végén tényleg az lett, amit elvártak tőlünk. Azt hiszem, a győzelmet nem kell megmagyarázni – fejezte be gondolatait Dzsudzsák Balázs.

KZS

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/nemcsak-visszajutott-az-nb-i-be-de-bajnok-is-lett-a-loki-5266174/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/nagyerdei-hangulat-a-dvsc-haladas-merkozes-elott-mindenki-bizakodo-volt-5265871/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában