futsal

2021.05.31. 08:05

DEAC: jön a bronzmeccs második felvonása

Szentes-Bíró Tamásék bizonyítanák, hogy Debrecenben bármelyik csapatra veszélyesek lehetnek.

Szentes-Bíró Tamásék (jobbra) otthon egyenlítenének | Fotó: VN-archív Haladás VSE-Deac futsal NB I. bajnoki futsal mérkőzés Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: #10 HAJMÁSI MILÁN, SZENTES BÍRÓ TAMÁS

Fotó: Unger Tamás

A DEAC futsalosai péntek este nagyarányú vereségbe szaladtak bele Veszprémben, de talpra kell állni, hiszen hétfőn már jön is a bronzcsata folytatása. A Debreceni Egyetem DESOK csarnokában 18 óra 30 perctől fogadják Elek Gergő tanítványai a bakonyi alakulatot, a találkozó előtt Szentes-Bíró Tamást, a DEAC csapatkapitányát kérdezte a Hajdú-bihari Napló.

Szentes-Bíró Tamásék (jobbra) otthon egyenlítenének | Fotó: VN-archív

– Sajnos akaratban múlt felül minket a Veszprém pénteken, talán még nem voltunk felkészülve egy ilyen téttel bíró összecsapásra. A játékban szerintem megvoltunk, helyzeteket is tudtunk kialakítani. Azonban az ellenfelünk nemrég nyerte meg a Magyar Kupát, úgyhogy ők mentálisan nagyon jó állapotban vannak, ezzel nem tudtuk felvenni a versenyt – mondta.

Az egyetemisták már bebizonyították, hogy hazai környezetben bárkit meg tudnak szorongatni, erre szükség is lesz, mert hétfőn este győzni kellene ahhoz, hogy egyenlítsenek a három győzele­mig tartó párharcban. – Azt hiszem megmutattuk már, hogy mindenkire veszélyesek lehetünk, a rájátszásban pont a Veszprémet le is győztük itthon, úgyhogy arra számítok, hogy előnyt jelent majd nekünk, hogy itthon játszhatunk.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában