Labdarúgás

2021.05.02. 09:00

DEAC: hosszú utazás a pontok reményében

Zsinórban harmadik pontszerzésére készül a Debreceni Egyetem férfi NB II.-es labdarúgócsapata a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában.

DEAC-Kaposvár NBII. 35. forduló 3-0

Fotó: Kovács Péter

Ez nem lesz könnyű, hiszen a hazai pályán mindössze háromszor veszítő – igaz hétszer is döntetlenező – Szombathelyi Haladás otthonából kellene megszerezni a pontot vagy pontokat. A DEAC futballistái szerdán a kiesés elől menekülő Kaposvárt fogadták és győzték le Bényei Balázs, Nagy Krisztián, valamint Sidibe Ibrahima góljaival 3–0-ra a DEAC Sportcampuson. Az biztos, hogy vasárnap 17 órától nehezebb dolguk lesz a hajdúságiaknak, hiszen a jelenleg tabella tizedik vasiak a legutóbbi fordulóban kikaptak a megtáltosodó szentlőrinciektől, így biztos javítani akarnak majd.

Hazai pályán a floorballosok

A futballistákon kívül a hétvégén pályára lépnek még a férfi floorballosok, akik vasárnap pontban déltől az Ares HC ’94 együttesét fogadják a Salming Férfi OB I. 7. fordulójában a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában