labdarúgás

2021.05.16. 18:55

DEAC: befejezésként egy iksz jött össze a Budaörs ellen

Nagy Zoltán szerezte a DEAC utolsó NB II.-es gólját.

20210425 Szentlőrinc Merkantil Bank Liga NB II. 34. forduló SZENTLŐRINC - DEAC férfi labdarúgó mérkőzés. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló Képen: NAGY ZOLTÁN

Fotó: DN-archív

Az NB II. 38. fordulójában a hatodik helyezett Budaörshöz látogatott a már korábban kiesett DEAC. Az első félidőben nem látszott a két csapat közti különbség, azonban a félidő vége előtt egy szöglet utáni fejessel megszerezte a vezetést a Budaörs. Majd az 57. percben Nagy Zoltán 14 méterről lőtte ki a jobb felsőt a jobb összekötő helyéről, ez volt a DEAC utolsó gólja a másodosztályban (egyelőre). Sándor Tamásék a következő szezonban az NB III.-ban folytatják.

Palánki István

A tények

Labdarúgó NB II., 38. forduló

BUDAÖRSI SC–DEBRECENI EAC 1–1 (1–0)

Csákvár, 50 néző, V.: Görög (Bertalan, Bede)

Budaörs: Tóth – Fényes (Sajbán Miklós, 13.), Vágó, Gyurácz, Pintér (Czár, 36.) – Molnár T., Petneházi, Zsidai, Molnár Cs. (Horváth, 79.) – Pethő, Halácsi

Vezetőedző: Márkus Tibor

DEAC: Tóth – Nagy Z. (Sigér, 61.), Zachán, Papp, Orosz, Sándor – Kiss (Sárosi, 76.), Nikitscher, Spitzmüller, Kundrák – Székely (Bereczki, 86.)

Vezetőedző: Sándor Tamás

Gól: 1–0 Zsidai (45+1.), 1–1 Nagy Z. (57.)

Sárga lap: Czár, Petneházi, illetve Orosz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában