élőben követhető

2021.04.27. 15:38

Szerdán sorsolják az U19-es női kosárlabda vb csoportjait

Az augusztusban a Főnix Csarnokban és az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban megrendezésre kerülő esemény összeállításait szerdán 17 óra 30 perctől sorsolják.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség februári online sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Debrecen több nívós nemzetközi kosárlabda verseny otthona lesz a 2021-es esztendőben. A már-már tradicionális 3x3-as világversenyek mellett ezúttal a sportág klasszikus, öt az öt elleni szakágában is érdekelt lesz a cívisváros, hiszen augusztus 7-e és 15-e között Debrecenben rendezik a női kosárlabda U19-es világbajnokságot – írja a Debreceni Sportcentrum.

Idén 14. alkalommal rendeznek majd vb-t a hölgyeknél a korosztályban, és várhatóan ezúttal is részt vesznek majd a versenyen a jelen és a jövő nagy sztárjai. A legutóbbi vb két döntőse, az Amerikai Egyesült Államok és Ausztrália mellett a világ elitje képviselteti majd magát, közte Magyarország korosztályos válogatottja is.

A FIBA szerdán tartja a világbajnokság sorsolását, a Berlinben megrendezésre kerülő eseményt a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség YouTube-csatornája 17 óra 30 perctől élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában