Labdarúgás

2021.04.12. 09:38

Orrcsonttörése után megszólalt a DVSC kapusa

Gróf Dávid felelevenítette a hétvégi mérkőzés végén lezajló esetet.

Fotó: Napló-archív

Fájó pontvesztés lett a Nyíregyháza elleni keleti rangadó vége, ugyanis a DVSC labdarúgócsapata a 93. percben egy büntetőből kapott gólt, amellyel kialakult az 1-1-es végeredmény a Merkantil Bank Liga 32. játéknapjának egyik fő rangadóján – emlékeztet közleményében a debreceni klub honlapja.

Egy balról érkező pontrúgást követően Gróf Dávid a levegőben ütközött a Nyíregyháza labdarúgójával, amelynek következtében a tizenegyespontra mutatott a játékvezető. A Loki kapusa sajnos nem úszta meg komolyabb sérülés nélkül az esetet, hiszen a vizsgálatokból kiderült, hogy orrcsönttörést szenvedett.

Fotó: Napló-archív

– A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről – nyilatkozta Gróf Dávid hétfő reggel. – Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam, a Nyíregyháza pedig büntetőhöz jutott. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikünk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna.

„Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén.”

– Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Bízom benne, hamarosan én is visszatérhetek a többiek közé. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, hogy a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé – fogalmazott Gróf Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában