Labdarúgás

2021.04.24. 08:30

Már tét nélkül vívja csatáját a DEAC

Kíváncsian várjuk Sándor Tamás gondolkodásmódját vasárnap a Szentlőrinc ellen.

DEAC-Ajka NBII. 33. forduló 0-1

Fotó: Napló-archív

A DEAC labdarúgócsapata immáron (sajnos) tét nélkül kell, hogy pályára lépjen a Szentlőrinc ellen vasárnap 17 órától az NB II. 34. fordulójában, hiszen kiestek Sándor Tamásék. Betegségek, sérülések hátráltatták a munkát az utóbbi időben az egyetemi gárdánál, lassan-lassan azonban felépül mindenki. A kérdés csak az, hogy miként gondolkodik a szakmai stáb ezúttal, hiszen előfordulhat az, hogy a visszatérésük gyanánt a legjobb kezdőjével küldi pályára legénységet a volt lokista, de az is elképzelhető, hogy a hátralévő fordulókban elkezdi a fiatalok felmérését meccskörülmények között a szakvezető. Egy biztos, mostani ellenfelüknek nagyon fontos lesz a vasárnapi összecsapás, hiszen ők nagy harcban vannak a bennmaradásért. Az ősszel, egészen pontosan november 4-én épp a Szentlőrinc ellen aratta harmadik győzelmét a bajnokságban a DEAC, akkor Spitzmüller István lőtt nagy gólt a 31. percben, s győzött 1–0-ra hazai pályán a debreceni együttes. Jövő hét végétől elvileg visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba, ezzel kapcsolatban a DEAC ügyvezetőjét kerestük meg.

„Ha lehetőségünk lesz rá, a hátralévő mérkőzéseinkre mi is szeretnénk megnyitni kapuinkat a szurkolók előtt, betartva az összes törvényi előírást”

– fogalmazott Lóczi Lászlóné Kovács Marianna.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában