DEAC

2021.04.12. 10:10

Három pontot gyűjtöttek a női röplabdázók

A tehetséges Molnár Panna debütált a Debreceni Egyetem együttesében.

Fotó: deac.hu

A DEAC női röplabdázói vasárnap délután a Salgótarján otthonában vendégeskedtek. A találkozó esélyesének Kuszkó Zsolt együttese számított, és szerencsére a papírforma ezúttal sem borult – számolt be az egyetemi klub hivatalos oldala.

A debreceniek már az első szettben bebizonyították, hogy három pontért érkeztek a nógrádi megyeszékhelyre. Több jó megoldásuknak köszönhetően folyamatosan nőtt az előnyük, végül az első etapot 25:7-re nyerték. A második játszmában szintén a cívisvárosiak domináltak, a vetélytársnak csak fellángolásai akadtak, így a DEAC már 2:0-ra vezetett. A mieink a harmadik felvonást is végig kontroll alatt tartották, amit alátámaszt, hogy mindössze kilenc pontot engedélyeztek a salgótarjániaknak. Ratkos Petráék végül bő háromnegyed óra alatt zárták le az összecsapást.

– Nehéz értékelni ilyenkor, de ami fontos, hogy végig a saját játékunkat tudtuk játszani. Megint jól működtünk csapatként, és kevés ki nem kényszerített hibát követtünk el. Az is örömteli, hogy a 17 éves Molnár Panni liberóként bemutatkozhatott. Gratulálok neki, ügyes megoldásai voltak, de sokat kell még dolgoznia, ám Oláh Tibor (az U19-es csapat edzője – a szerk.) is bizakodóan vélekedik róla – nyilatkozta Kuszkó Zsolt vezetőedző.

A 3:0-s diadalnak hála a DEAC továbbra is az első helyen áll az alsóházban. A lányokra hétvégén a Hercules SE elleni idegenbeli bajnoki vár, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik.

NB II., Kelet, alsóház 8. forduló

SBTC-DEAC 0:3 (7:25, 11:25, 9:25)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában