videókkal

2021.04.10. 13:00

Csoda, hogy kibírta Böőr elképesztő bombáját a Szpari kapuja

Retró meccsvideókkal hangolódunk a hétvégi Loki–Nyíregyházára.

Fotó: YouTube / MLSZ TV Archív

A hét közben elszenvedett vereség után hétvégén igazi presztízsmeccsen javíthat a DVSC labdarúgócsapata a Merkantil Bank Ligában. Dzsudzsák Balázsékhoz ugyanis a Nyíregyháza Spartacus érkezik vasárnap, a találkozót ebédidőben, 12.15-ös kezdéssel rendezik a Nagyerdei Stadionban.

A két csapat közös múltja természetesen igen gazdag, az eddigi párharcokból összesen kettőt őriz videón az MLSZ archív felvételekkel foglalkozó YouTube-csatornája. Egyébként mindkettő NB I.-es mérkőzés, és az ezredforduló környékéről származik, az egyiken a DVSC, a másikon a nyíregyháziak nyertek 2–0-ra.

1999. augusztus 14.: Nyíregyháza–Debrecen 2–0

Ezt a meccset az 1999/2000-es szezon 2. körében játszották. Az MLSZ videóleírása szerint a nyírségiek megőrizték veretlenségüket, míg a DVSC először kapott ki.

2000. március 4.: Debrecen–Nyíregyháza 2–0

A szezon ugyanaz, csak ezúttal a 19. fordulóban járunk, a DVSC a 4., a Szpari 12. volt ekkor. A meccset Bajzát Péter és Böőr Zoltán találataival húzta be a Loki, utóbbi elképesztően nagyra sikerült.

 

A Loki és a Szpari a mostani idény őszi szezonjában egyébként 1–1-es döntetlent játszott egymással a szabolcsi megyeszékhelyen, a debreceniek gólját a csereként beállt Pintér Ádám szerezte a ráadásban.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/loki-indulo-a-part-keresere-5152534/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/emlekezetes-debrecen-nyiregyhaza-rangadok-nyomaban-5153752/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában