Labdarúgás

2021.04.03. 15:21

Balassagyarmaton játszik vasárnap a kis Loki

A DVSC második csapata egy sikerrel feledtetné az elmúlt hetek kudarcát.

Fotó: dvsc.hu

Újabb idegenbeli mérkőzés vár a DVSC második csapatára, amely április 4-én, vasárnap a Balassagyarmat otthonában lép pályára az NB III. Keleti Csoport 27. fordulójában – írja a klub hivatalos honlapja.

A debreceniek ellenfele jelenleg a tabella 6. helyén áll, eddig 12-szer győzött, 6-szor döntetlent játszott, míg 7 alkalommal nem szerzett pontot. A Balassagyarmati VSE ugyan nem kezdte jól a bajnokságot, de november óta egyre jobb eredményeket ér el. Ez többek között a jól szervezett védelmének is köszönhető, amely a tavaszi szezonban mindössze egy gólt kapott. A Balassagyarmat az elmúlt játéknapon a Diósgyőr fiókcsapatánál játszott volna, ám a Nógrád megyei alakulatot több sérülés és betegség is hátráltatta, így a mérkőzést későbbre halasztották.

Fotó: dvsc.hu

Szatmári Csaba együttese 28 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, ám az előző négy találkozóján egyaránt 1-0-s vereséget szenvedett. A kis Loki nincs jó passzban, múlt héten a listavezető Tiszakécske ellen ugyan agilis és bátor játékot mutatott, de helyzeteivel továbbra sem tudott jól sáfárkodni. Most kimondottan fontos lenne egy siker, amely önbizalmat és lökést adhatna a fiatal játékosoknak.

A két csapat a szezonban már találkozott egymással. A Debrecenben rendezett mérkőzésen a DVSC II. magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott.

A vasárnap 16.30 órakor kezdődő Balassagyarmati VSE-DVSC II. bajnokit a Balassagyarmati Ipolypart Sporttelepen, zárt kapuk mögött rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában