Jégkorong

2021.03.27. 21:38

Újabb négyes döntőnek ad helyszínt Debrecen

Jövő héten pénteken és szombaton rendezik meg a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjét Debrecenben.

20201002 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - Gyergyói Hoki Klub Erste Liga férfi jégkorong mérkőzés. képen: Hetényi Zoltán #56

Fotó: Napló-archív

A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatti helyzetben meghíváson alapuló Final Fourt rendeznek, amelynek résztvevője az Erste Liga két legjobb magyarországi csapata, vagyis az OB I.-ben és az MK-ban címvédő FTC-Telekom, valamint a DEAC, továbbá a külföldi bajnokságban szereplő két együttes, a Hydro Fehérvár AV19 és a DVTK Jegesmedvék együttese.

A Magyar Kupa négyes döntőjének házigazdája a pályázat útján kiválasztott Debrecen lesz.

Az elődöntő párosításának sorsolását hétfőn tartják. A két elődöntőt pénteken délután (12.30 és 16.00 órakor) rendezik, a bronzmérkőzés (14.30) és a finálé (18.00) pedig szombaton lesz.

A mérkőzésekre valamennyi játékos nevezhető, aki a csapata elsődleges bajnokságában játékosjogosultsággal rendelkezik, így az együttesek a legjobb keretükkel állhatnak ki – közölte az MTI.

Amennyiben a rendes játékidő letelte után döntetlen az állás, három perc szünet után ötperces hosszabbítás következik az első gólig. Amennyiben a hosszabbításban nem esik gól, büntetőlövések következnek.

A program

  • Április 2. péntek, 12.30 1. elődöntő (M4 Sport.hu)
  • Április 2. péntek, 16.00, 2. elődöntő (M4 Sport)
  • Április 3., szombat, 14.30, bronzmérkőzés (M4 Sport.hu)
  • Április 3., szombat, 18.00, döntő (M4 Sport+)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában