Talma véleménye

2021.03.23. 21:52

Talmácsi Gábor szerint jónak tűnik a hajdúnánási MotoGP-pálya ritmusa

Annak is örül, hogy a tervezők nem feledkeztek meg a motorosok biztonságáról sem.

Budapest 20210304 Motorsport 2021 MotoGP Vilgbajnoksg VB 2023 szerzds alrs Fot rvai Kroly Nemzeti Sport Talmcsi Gbor

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Pénteken jelentették be, hogy a Bordás Péter vezette BORD Építész Stúdió nyerte a Hajdúnánás határában megépülő MotoGP-pálya tervpályázatát. A stúdió nem sokkal később közölt is az aszfaltcsíkról néhány látványtervet, melyeken a pályabelső egyes részei és a vonalvezetés is viszonylag jól kivehető.

A nyomvonalról hétfőn Talmácsi Gábor volt gyorsaságimotor-versenyző, egykori világbajnok is megosztotta a véleményét közösségi oldalán.

„Nekem kimondottan tetszik, hogy balos pálya. Szerintem arra könnyebb motorozni és én is jobban szeretek balos pályákon menni. A kiadott vonalvezetés alapján jó előzési pontok lesznek és jónak tűnik a pálya ritmusa is, van lassabb technikás és van gyorsabb szakasza is. Örülök, hogy szem előtt tartották a motorosok biztonságát és jó nagyok a bukóterek!” – írta Talmácsi, majd hozzátette, alig várja, hogy kipróbálhassa.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/talmacsi-gabor-szerint-a-motorversenypalyajaval-a-vilag-megismerheti-hajdunanast-5082595/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában