Vízilabda

2021.03.10. 21:01

Kilenc góllal kapott ki a DVSE Újbudán

20201212 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DVSE - Tatabánya OBI vízilabda mérkőzés. képen: Macsi Patrik #8

Fotó: Napló-archív

Az OSC csapatához látogatott a DVSE a vízilabda OB I. 21. fordulójában szerda este. A tabellán 2. helyen álló fővárosiak voltak a mérkőzés esélyesei, ennek megfelelően pedig már az első negyedben 5–1-re vezettek, esélyt sem hagyva Miroszlav Bajin együttesének. Bár a második etapban jól játszott a debreceni gárda, felzárkózásra sem volt elég a 8 percnyi parádés pólózás. A két befejező negyedet egyaránt 4–2-re húzta be a bajnokesélyes csapat, megint a hazaiak akarata érvényesült. A találkozó vége a várakozásoknak megfelelően egy sima, 9 gólos újbudai győzelem lett (18–9).

A legjobb cívisvárosi gólszerzők Macsi Patrik és Tőzsér Dávid voltak 2–2 góllal. A DVSE alakulata maradt az osztályozót érő 14. helyen, s még 9 mérkőzése maradt megtartani a helyét, vagy feljebb lépni.

Palánki István

A borítóképen: Macsi Patrik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában