nem véletlen a csend

2021.03.13. 12:55

Edzőkérdés: a Loki-ultrák még kivárnak

Debrecen 20191019 Labdarúgás OTP Bank liga NB1 bajnoki mérkõzés DVSC DVTK Szurkolók Foto Meder István Nemzeti Sport

Fotó: Meder István / Nemzeti Sport

Az elmúlt időszakban több jelentős változás is történt a DVSC focistáinál és kézilabdázóinál, a szurkolókat talán leginkább érdeklő és megosztó események kétségkívül az edzőváltások voltak. A hölgyeknél Köstner Vilmos helyett addigi segítője, Kudor Kitti irányít, míg Kondás Elemért a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor duó váltotta a focisták kispadján. Kudor bemutatkozása jól sikerült, hiszen a DVSC Schaeffler 25–21-re legyőzte a Kisvárdát. A labdarúgóknál is nagyszerűen kezdődött az új éra, a piros-fehérek idegenben 5–0-ra kiütötték a Szegedet, ám aztán két 2–1-es vereség következett: előbb a Vasassal szemben hazai pályán, majd Ajkán is alulmaradtak Dzsudzsákék. Ezt követte egy Kaposvár fölött aratott hazai 2–0-s győzelem, majd egy olyan kupakiesés az MTK ellen, ahol kis szerencsével, és jobb helyzetkihasználással a Loki ment volna tovább.

Rengetegen formáltak véleményt az elmúlt időszakról pró és kontra, igazából talán csak a DVSC ultrái voltak az egyetlenek, akik nem nyilvánultak meg a piros-fehérek háza táján történtekkel kapcsolatban.

– Nem véletlenül nem hallattuk eddig a hangunkat, ugyanis egyelőre kivárunk – válaszolta a Hajdú-bihari Napló megkeresésére Bobik Norbert, a Loki Szurkolók Egyesületének (LOSZ) elnöke. – Egyénenként természetesen nekünk is van véleményünk, de úgy döntöttünk adunk esélyt a változásoknak, és figyeljük a történéseket mindkét szakosztálynál. A DVSC Egyesülettel kapcsolatban is várjuk a fejleményeket – nyilatkozta a LOSZ-elnök, akik hozzátette, már nagyon várják, hogy újra meccsekre mehessenek.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában