Labdarúgás

2021.03.11. 16:38

DVSC–MTK: ami tetszett és ami nem

DVSC-MTK Magyar Kupa nagyeddöntő 1-2

Fotó: Kovács Péter

A Magyar Kupa negyeddöntőjében a Loki 2–1-es vereséget szenvedett az MTK-tól a Nagyerdei Stadionban szerda este. A debreceni vasutasok egyedüli másodosztályú csapatként jutottak el a sorozat legjobb nyolcas mezőnyébe, viszont az NB I.-ben a dobogóért harcoló fővárosi gárda nagy falatnak bizonyult.

Ami tetszett

A DVSC főleg a második félidőben kifejezetten nagy nyomást tudott helyezni az OTP Bank Liga felsőházában vitézkedő ellenfelére, akik többnyire védekezésre és abból induló kontrajátékra kényszerültek. A hajdúságiak több alkalommal is megbontották a kék-fehéreket a széleken és a védelem mögé tudtak kerülni. Egyáltalán nem volt érezhető, hogy nem azonos osztályban szereplő két együttest láttunk a pályán.

Ami nem tetszett

Sajnos a kialakított lehetőségekért még nem jár győzelem, ha a csapat nem él azokkal. A Loki sokszor került helyzetbe, de egy szögleten kívül nem sikerült kihasználni azokat. Hiába elcsépelt közhely, de igaz, hogy a focit gólra játsszák.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában