kézilabda

2021.02.16. 17:46

Pénzbüntetést kapott a DVSC Schaeffler, további szankciók lehetnek kilátásban

Nem maradt következmények nélkül az elmúlt két mérkőzésen nyújtott teljesítmény – írja a csapat honlapja.

Fotó: Napló-archív

Az Alba-Fehérvártól szenvedett hazai vereség után az MTK ellen sem sikerült megszerezni a két pontot, s ez akkor is elfogadhatatlan, ha kiderült, hogy a mérkőzés utolsó másodperceiben nem kapott meg a csapat egy egyértelmű hétméterest – olvasható a dvsc.hu-n. Hiba lenne ugyanis csak erre fogni, ami történt, hiszen nem felejthetjük el, hogy a második félidőben hat góllal is vezetett a Loki a fővárosiak ellen, de nem sikerült megtartani az előnyt.

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése szeptemberben – az első két fordulóban elszenvedett két váratlan vereség után – már hozott drasztikusnak tűnő döntést, akkor a csapat megtalálta a helyes irányt, és sorozatban öt mérkőzést megnyert.

A klubvezetés kedden az edzés előtt közölte a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy az elmúlt két mérkőzésen nyújtott teljesítmény, illetve az eredmények miatt a március 10-én esedékes februári munkabér 100 százalékának megfelelő pénzbüntetést alkalmazott.

A pénzbüntetést a sportszervezet mérsékelheti a március 10-ig lejátszandó mérkőzéseken mutatott hozzáállás és teljesítmény függvényében.

Amennyiben továbbra sem következik be előrelépés, akkor további szankciókat helyezett kilátásba a klubvezetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában