Megye II.

2021.02.27. 18:02

„Nehéz lesz, de nem adjuk fel!”

Szombaton tartották meg az ősszel elmaradt mérkőzések egy részét a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A többi meccs pótlására a következő hétvégén kerül sor.

Fotó: Kiss Annamarie

DSC-SI – Nyírmártonfalva SE 3–2 (2–1)

Vezette: Muszka Z. (Pintér Á., Vilmányi S.)

Debrecen: Jónás B. – Bégányi B., Kovács P., Olajos I. (Spitzmüller L.), Sallai Cs., Osváth Cs., Somogyi I., Demeter Á. (Farkas D.) (Fecskovics N.), Nagyerdei R., Dobi Z., Kiss T. Edző: Selyem Nándor.

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Ladó S. (Vértesi N.), Szemán Ba. (Kiss G.), Tóth T., Dobrai G., Kiss I., Szemán N., Vértesi D., Szemán Be., Mandics I. (Szemán T.), Konyári S. (Nagy B.). Edző: Konyári Sándor.

Gól: Sallai Cs., Somogyi I., Kovács P., illetve Bégányi B.(ög), Szemán Ba. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 5–1.

Selyem Nándor: Jó iramú mérkőzés volt. Sajnos rögtön az elején hátrányba kerültünk, de remek hozzáállásával a csapatunk még az első félidőben megfordította a játékot. Több helyzetet kidolgoztunk, bár ezeknek nagy részét kihagytuk. A végén a vendégek szorossá tették a küzdelmet, de végülis megmaradt a jó hozzáállásunk, és így el tudtuk dönteni a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak!

Konyári Sándor: Pontatlan, bátortalan játékot produkáltunk ma, ami csakis vereséghez vezethetett. Nehéz lesz, de nem adjuk fel!

NSC SE – Polgári VSE 1–3 (1–2)

Vezette: Búzás A. (Szilágyi Z., Hajdu P.)

Nagyhegyes: Marton A. – Tóth I., Kovács J. (Bajusz R.), Forgács G. (Karalyos R.), Koroknai R. (Rapcsák L.), Rohacsek A., Bodnár I., Bodnár M., Bácsi Á., Szabó I., Nagy S. Edző: Magyar Lajos.

Polgár: Kovács Zs. – Tóth K. (Vankó Z.), Rédai N., Kiss A., Tóth I., Tóth I., Nagy L., Vaszilkó A., Szajevics P., Murák K., Visegrádi D., Puzsár A. Edző: Varga Gábor.

Gól: Tóth I., illetve Puzsár A., Visegrádi D., Tóth I. Jók: Bodnár I., illetve mindenki. Kiállítva: Tóth I. Ifi: 3–0.

Magyar Lajos: Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, pontosabbak voltak a passzaik és a kialakított helyzetek alapján is megérdemelten nyertek.

Varga Gábor: Teljesen megérdemelten nyertük meg a mai mérkőzést egy szimpatikus Nagyhegyes ellen, melyhez gratulálok a játékosaimnak a nagyon jó hozzáállásért!

Borítókép: Szoros volt, de a végén behúzta a győzelmet a DSC-SI a Nyírmártonfalva ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában