A hírös városban jártak

2021.02.08. 13:37

Fordulatos meccseket játszottak a fiatal debreceni futsalosok

Serestyén Szabolcs mesterhármassal vette ki részét a DEAC sikeréből.

Fotó: deac.hu

A Debreceni Egyetem U20-as és U17-es futsalosai is Kecskeméten vendégeskedtek a hétvégén. A fiatalabbak a 24. percben Tóth Csaba góljával 2-1-re vezettek, de a hátralévő időben a hazaiak háromszor is beköszöntek, így bezsebelték a három pontot – írja a DEAC hivatalos oldala. Zákány Ferenc vezetőedző a kedvezőtlen eredmény ellenére sem volt csalódott. – A szezon egyik legjobb mérkőzését játszottuk a vereség ellenére is. A srácok rengeteg futsalelemet használtak, ezekből sorra alakultak ki helyzetek és ziccerek, de sajnos keveset sikerült gólra váltani. A parádés pontrúgásainkat is ki szeretném emelni. Gratulálok a fiúknak, hiszen sokat tettek a pontszerzésért, bár ez most sajnos nem jött össze – fogalmazott.

Az U20-as gárda szekerét az első játékrészben a triplázó Serestyén Szabolcs tolta, de a szünet előtt Kotroczó szépített. Ezt követően a „hírös városiak” egalizáltak, ám az utolsó szót Sándor Attila mondta ki. – Az első félidőben a jó játékunknak köszönhetően megszereztük a vezetést, majd háromgólosra növeltük az előnyünket. Ezután az ellenfél sajnos kihasználta az egyik hibánkat, és ettől pedig belelkesült. A második játékrészben egyenlített a Kecskemét, de a végén szerencsére ismét betaláltunk, és nem engedtük ki a kezünkből a három pontot – összegzett Kántor Tamás.

A tények

SG Kecskemét Futsal – DEAC 4-2 (1-1)

Fiú futsal I. osztály, U17, Keleti csoport, 8. forduló

Gól: Szólát (6.), Erhardt (25., 34.), Szabó H. (40.), ill. Puskás A. (15.), Tóth Cs. (24.)

A DEAC összeállítása: Csákó, Tóth Cs., Puskás A., Komádi, Farkas M. Cserék: Tóth B., Kopjári. Edző: Zákány Ferenc.

SG Kecskemét Futsal – DEAC 3-4 (1-3)

Fiú futsal I. osztály, U20, Keleti csoport, 8. forduló

Gól: Kotroczó (20.), Katona G. (27.), Kovács Á. (30.), ill. Serestyén (4., 10., 18.), Sándor A. (38.)

A DEAC összeállítása: Tóth B. – Figeczki, Fehér D., Csirkés, Sándor A. Cserék: Konyári, Serestyén, Lakatos B., Varga B., Nagy K. Edző: Kántor Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában