DEAC

2021.02.18. 16:45

Szoros meccs előtt állnak a Debreceni Egyetem kézilabdázói

Fotó: deac.hu

A DEAC NB I/B-s kézilabda-együttese bajnoki mérkőzést vív a Balassagyarmati Kábel SE otthonában szombaton 18 órakor a BSSE Csarnokban.

Nem is olyan régen, két héttel ezelőtt találkozott utoljára a DEAC a Kábel SE-vel, akkor hazai pályán 32-29-re a debreceniek diadalmaskodtak. Múlt héten is arra készült a cívisvárosi együttes, hogy itthon tartja a pontokat, ám szoros küzdelemben, egyetlen góllal alulmaradt a Hatvani KSZSE csapatával szemben – emlékeztet az egyetemi klub honlapja.

Vajon sikerül felülkerekedni a fájó vereségen és újra nyerni tudnak a mieink a balassagyarmati brigád felett? A deac.hu a mieink kapusát, Kőrizs Istvánt kérdezte arról, hogyan készülnek a visszavágóra.

– Szoros mérkőzésre számítunk. Két héttel ezelőtt sikerült győzelmet aratnunk felettük, de egy nehéz, kiegyenlített összecsapást játszottunk ellenük. Biztosra veszem, hogy ezúttal sem lesz könnyű dolgunk. Megpróbáljuk kijavítani a múlt heti, Hatvan elleni találkozón elkövetett hibáinkat, főleg a támadójátékunkon kell változtatni, hogy minél eredményesebbek tudjunk lenni – nyilatkozta Kőrizs István.

NB I/B 13. forduló

Balassagyarmati Kábel SE–DEAC

2021. február 20. 18.00, Városi Sportcsarnok Balassagyarmat

A borítóképen: Kőrizs István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában