röplabda

2021.01.10. 08:15

Szoros mérkőzést játszott a DSZC-Eötvös DSE Derecske a fővárosban

A szombat esti NB I.-es bajnokin a tisztes helyállás volt a cél a TFSE nyáron jelentősen megerősödött gárdája ellen, ezt teljesítettek is a hajdúságiak.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE Derecske-archív

Az első pontot Vaida Beáta nyitásából a vendégek szerezték, de egy ejtéssel kiegyenlített a TFSE. Gyakorlatilag a szett végéig szoros volt az eredmény, a lehető legkisebb különbséggel győztek a szerencsésebb hazaiak.

A második játszma is az elsőhöz hasonló fej-fej melletti eredményt és jó játékot hozott. Bár két-három ponttal vezetett a DSZC-Eötvös DSE, a végjátékban ismét fordított a TFSE.

A harmadik szett elején hárompontos előnyt szereztek a fővárosiak, de Máté Grétáéknak sikerült 12-nél kiegyenlíteniük, majd 16:16-ig felváltva vezettek a csapatok. A mérkőzés végén ismét a TFSE akarata érvényesült, így 3:0 arányban megnyerte a találkozót a fővárosi alakulat.

Bár vereséget szenvedett a DSZC-Eötvös DSE Derecske, a tavalyi egymás elleni összecsapásokhoz képest sokkal szorosabb mérkőzést sikerült játszaniuk neves ellenfelükkel.

Az NB I.-es felnőttcsapat legközelebb január 16-án (szombaton) 15 órától a Pécsi TE-PEAC együttesét fogadja Derecskén zárt kapus mérkőzésen. Aki szeretné megtekinteni a találkozót, " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ezen a linken megteheti.

A tények

TFSE – DSZC-Eötvös DSE Derecske 3:0 (23, 22, 19)

DSZC-Eötvös DSE Derecske: Vaida Beáta, Takács D Orsolya, Máté Gréta, Fehér Anna Ditta, Tóth Kinga, Victoria P. Young. Csere: Fehérvári Vivien (liberó), Dr. Oczella Emese Réka, Pálfi Kitti. Edző: Szombathy András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában