Labdarúgás

2021.01.14. 16:08

Sándor Tamás Sidibéről: „Nagyon vártuk, hogy visszatérhessen”

Ibrahima Sidibe helyett mostantól Sidibe Ibrahima lesz.

Fotó: deac.hu

Javában zajlik a DEAC NB II.-es csapatának felkészülése a tavaszi szezonra. Pénteken azonban egy régóta várt jó hír törte meg a hétköznapok csendjét: Ibrahima Sidibe, aki a DVSC-vel kétszer is nyert bajnoki címet, az egyetemi csapatnak pedig kulcsszereplője volt az NB III.-ban a feljutásnál, letette a magyar állampolgársági esküt. Innentől pedig nincs akadálya, hogy szerepeljen a cívisvárosi együttesben. – Nagyon vártuk, hogy visszatérhessen a csapatba – kezdte a Hajdú-bihari Naplónak Sándor Tamás vezetőedző. – A múlt héten elkezdte az edzést Sidibe, folyamatosan végzi a munkát, már a szombati Békéscsaba elleni edzőmérkőzésen számítok is rá.

A szenegáli támadóról azt is elmondta a tréner, hogy fizikailag teljesen rendben van, bár nem 90 perces játékosként számol vele, de abban biztos, hogy csak hasznára lesz a gárdának. – Jó szájízzel fogadta a csapat, az pedig csak a hozzáállásán múlik, hogy mennyi játéklehetőséget fog kapni – mondta a szakember.

Sándor Tamás kiemelte, hogy akár védekezésben is bevetné az amúgy csatárként ismertté vált labdarúgót. Végül a mester elmondta, hogy nem titok, vannak próbajátékosok a DEAC-nál, de őket élesben majd a hétvégén tudja megnézni a lila-fehérek elleni találkozón.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában