Kézilabda

2021.01.19. 13:03

Győrbe igazolhat Jelena Deszpotovics

A Kisalföld értesülése szerint a Loki montenegrói átlövője a következő szezontól zöld-fehérben folytatja pályafutását.

Debrecen 20190227 Kézilabda 2019 nők női NBI NB1 Debrecen DVSC Győri Audi Eto KC Győr Jelena Deszpotovics Fotó: Szabó Miklós Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Az Audi-ETO az elmúlt időszakban több szerződéshosszabbításról is beszámolt, az igazolások közül eddig Háfra Noémi és Schatzl Nadine érkezése biztos, ahogyan az is eldőlt, hogy új edzője lesz nyártól a zöld-fehéreknek. A szakember személyéről még nincs hivatalos információ, de szinte biztosra vehető a spanyol Ambros Martín visszatérése – írja a kisalfold.hu.

Deszpotovics 1994-ben született, a Buducnost Podgoricában kezdett kézilabdázni, elég fiatalon bekerült a válogatottba, a 2012-es kontinenstornán tagja volt az Eb-győztes csapatnak. Debrecenbe 2015-ben igazolt, 2017-ben tett egy rövid kitérőt a szlovéniai Krim csapatába, de még ez év decemberében visszatért a Lokihoz.

A Győr-Moson-Sopron megyei hírportál forrása megerősítette, hogy a győriek tárgyalnak a jobbkezes játékossal. Bár a kézilabdázó szerződése 2022-ig érvényes, amennyiben BL-csapat hívja, szabadon távozhat. Megkeresése márpedig van, hiszen hírek szerint a Metz, a Brest, a Buducnost és a Krim is szeretné soraiban tudni az angolul és spanyolul is beszélő játékost.

„Úgy tudjuk, Deszpotovics már az új győri edző kívánságlistáján szerepel”

– olvasható a cikkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában