labdarúgás

2021.01.07. 11:23

Gróf Dávid: Mindenki motivált

A Loki kapusa a szünetben sem tétlenkedett.

Fotó: dvsc.hu

Javában zajlik a Loki téli alapozása, természeten a hálóőrök is készülnek a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es bajnokságának tavaszi szezonjára. A DVSC első számú kapusa, Gróf Dávid a klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogyan telt a pihenője, és miként vélekedik a hátralévő 17 meccsről.

– A szünetre természetesen kaptunk programot a szakmai stábtól, de egyénileg is végeztem edzésmunkát, így jó állapotban tértem vissza. Karácsonyig volt egy kis pihenés, de az otthoni tréningeknek köszönhetően fokozatosan visszarázódtam – fogalmazott Gróf Dávid, aki úgy gondolja, megnyugtató lehet a DVSC nyolcpontos előnye a bajnokságban. – Attól függetlenül, hogy vezetjük a tabellát, ugyanúgy motiváltan kell teljesítenünk meccsről meccsre, mint eddig. Szeretnénk minél előbb elérni a feljutást érő helyet és megszerezni a bajnoki címet, hisz nyártól már az NB I-ben kell futballoznunk. Azt gondolom, a csapatban mindenki van olyan motivált és intelligens, hogy elérjük ezt a célt. Nyilván vannak komoly együttesek a másodosztályban, továbbra is számítok rá, hogy a gárdák maximálisan felszívják majd magukat ellenünk. Ugyanakkor mi vagyunk a DVSC, azért vagyunk a klub játékosai, hogy ezt leküzdjük és bajnoki címet ünnepeljünk a szezon végén – zárta szavait a Loki 99-es számú futballistája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában