Labdarúgás

2020.12.06. 14:39

Vereséggel távoztak a fehérváriak Pallagról

A Debreceni Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata vívott bajnokit szombaton.

Fotó: dvsc.hu / Kovács Péter

A DLA U16-os együttese a pallagi edzőcentrumban a Mol Fehérvár alakulatát fogadta, természetesen zárt kapuk mögött. A Garamvölgyi-gárda 0-1-ről tudott fordítani az utolsó pillanatban, így értékes győzelmet aratott – adta hírül a DVSC honlapja.

Fotó: dvsc.hu / Kovács Péter

Az U15-ösök szintén a Fehérvárral ütköztek meg, de idegenben. A találkozó 2-2-es döntetlenre végződött, méghozzá úgy, hogy minden gól az első félidőben esett.

Eredmények

U16

DVSC-DLA – Mol Fehérvár 2-1 (0-1)

DVSC-DLA: Csapó – Mikuljuk (Takács, 68.), Kosztyák (Szabó M., 88.), Vaskó, Kokovai, Karakas, Horváth-Gaudi (Arany, 88.), Batai, Doktor, Szakács (Bökönyi, 81.), Harsányi. Gól: Doktor (54.), Batai (91.).

Garamvölgyi Péter vezetőedző: – A mérkőzés egészét nézve véleményem szerint a játék minden elemében felülmúltuk a Fehérvárt. A csapat mentális erejét mutatja, hogy végig hittünk a győzelemben. Nem zökkentünk ki a ritmusból, higgadtak tudtunk maradni és sikerült fordítanunk, ismét az utolsó percekben sikerült a magunk javára eldönteni a mérkőzést. Minden dicséretet megérdemelnek a srácok, egy pillanatra sem adták fel.

U15

Mol Fehérvár – DVSC-DLA 2-2 (2-2)

DVSC-DLA: Engedi M. – Hornyák, Török, Balogh M. (Balogh M., 68.), Kohut, Butor, Szilágyi T., Nemes (Forgó, 46.), Komlósi, Patai (Szuháj, 60.), Szilágyi D. Gól: Szilágyi T. (6.), Kohut (8.).

Joó Zsolt vezetőedző: – Tökéletesen indult számunkra a találkozó, nyolc perc alatt két gólt sikerült szereznünk. A játékkal nem volt problémánk az első félidőben, jól futballoztunk, viszont két könnyű gólt ajándékoztunk ellenfelünknek. Szünet után is a mi akaratunk érvényesült, több lehetőségünk volt, sajnos nem sikerült betalálnunk. Még egy mérkőzésünk van hátra idén, a jövő héten a Ferencváros ellen lépünk pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában