kézilabda

2020.09.19. 13:11

Újra a Hódosban játszik a Loki, sikerrel térnének vissza Tóvizi Petráék

A játékos és a csapat célja, hogy két pontot szerezzenek a szombat esti találkozón.

Debrecen 20190327 Kézilabda 2019 nők női NBI NB1 Debrecen DVSC Ferencváros FTC Rail Cargo Hungaria Tóvizi Petra Fotó: Kovács Anikó MKSZ Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A női kézilabda NB I. ötödik fordulójában a DVSC Schaeffler a Szombathelyi KKA együttesét fogadja. A szombaton 18 órakor kezdődő meccsen a Loki – ebben a szezonban először –, a felújított Hódos Imre Sportcsarnokban léphet pályára.

A legutóbbi, érdi győzelem alkalmával 9 gólt dobó Tóvizi Petra, a Debreceni VSC válogatott beállósa beszélt a Naplónak a mögöttük álló találkozóról. – Szerintem az Érd ellen nagyon egy irányba húztunk, jól kezdtük a mérkőzést, ami az eddigiekre nem volt elmondható. Úgy éreztem, hogy sokszor meg tudtak játszani a társak, nyilván az ő védekezésük is kellett ehhez, és persze készültünk is ellenük. A második félidőben voltak hibáink, arra kell majd figyelnünk, hogy a jó periódusainkat még inkább hosszabbra nyújtsuk – mondta.

A győzelem a cél

A Loki következő ellenfele a Szombathelyi KKA lesz. A Vas megyei gárda eddig négy összecsapásából hármat elveszített, igaz a Győrrel és a Siófokkal is játszottak már. – Csütörtökön és pénteken is videóztunk és edzettünk is. Teljesen másra számítunk, mint az Érd vagy a Békéscsaba ellen, ahol többnyire fiatalok alkotják a kereteket, Szombathelyen viszont rutinosabb kézilabdázók vannak.

„Azt gondolom, hogy nehéz meccs lesz, de itthon kell tartanunk a két pontot, hiszen ez a célunk. Nagyon várjuk már, hogy megint a Hódosban játszhassunk, ez szerintem még egy pluszlöketet ad majd a csapatnak”

– mondta Tóvizi Petra.

A súlyos sérülést szenvedő Alekszandra Vukajlovics pótlására a DVSC visszarendelte, az eddig kölcsönben lévő Vámosi Pannát a Békéscsabától.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában