Oktatás

2020.08.12. 09:22

Kiváló lehetőség a kosárlabda iránt érdeklődő fiataloknak

Játékvezetői tanfolyam indul az MKOSZ szervezésében 2020. augusztus 18-án.

The referee during the match between FC Barcelona and FC Bayern Munich, corresponding to the week 28 of the Euroleague, played at the Palau Blaugransa, on 06th March 2020, in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto)

Fotó: Illusztráció / AFP-archív

A Hajdú-Bihar Megyei Szervezeti Egység képzésére olyan legalább 16. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését várják, akik szeretik a kosárlabdát, és szeretnének megismerkedni a sportág másik oldalával. A tanfolyamon a jelentkezők elméleti és gyakorlati előadásokon keresztül részletesen megismerkedhetnek a kosárlabda játékszabályaival, valamint a játékvezetés elméleti és gyakorlati technikájával is.

A képzést közös, élő meccsnézésekkel színesítik, hogy az oktatáson részt vevők betekintést nyerhessenek a kulisszák mögé. Akik sikeres vizsgát tesznek, hivatalos kosárlabda-játékvezetőként elsőként a Hajdú-Bihar megyében rendezett U11-es, U12-es bajnokságokban vezethetnek mérkőzéseket.

Az oktatás díjmentes, a jelentkezés határideje: augusztus 17., hétfő 23 óra 59 perc.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában