dvsc

2020.07.24. 09:27

Poór Patrik: szeretnék vezéregyéniség lenni a Lokiban

Komoly célokkal érkezett Debrecenbe a védő.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC a múlt héten igazolta le a 26 esztendős Poór Patrikot, aki néhány nap alatt szinte azonnal beilleszkedett együttesünkbe. Ebben persze az is nagy szerepet játszott, hogy a magyar válogatott futballista rögtön bemutatkozott a Lokiban edzőmérkőzésen, emlékeztet a dvsc.hu.

A komoly NB I.-es rutinnal rendelkező labdarúgó az eddig itt eltöltött időszakról, élményeiről, debreceni céljairól, és a két felkészülési találkozójáról nyilatkozott a hivatalos honlapnak.

„Jól érzem magam ebben a gyönyörű városban, ráadásul a srácok is gyorsan befogadtak.”

Tischler Patrik és Szécsi Márk a csapattársam volt korábban, de a pályáról mindenkit ismertem. Azt mondhatom, már ellenfélként is jó kapcsolatot ápoltunk egymással, most pedig közös célért harcolunk. Csak az lebeg a szemünk előtt, hogy bajnoki címet szerezzünk és feljussunk az első osztályba. Nincs mese, ezt a feladatot meg kell oldanunk! Szeretnék olyan vezéregyéniség lenni a csapatban, aki folyamatosan irányít hátulról, ha pedig úgy érzi, gond van, erőt sugároz és átlendíti a játékosokat a holtponton. Minden egyes mérkőzésen ellentmondást nem tűrően kell futballoznunk – fogalmazott Poór Patrik, aki a DEAC és a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen is egy-egy félidőt töltött a pályán.

– A vasárnapi találkozón kicsit éreztem, hogy az volt az első Loki-meccsem, ráadásul előtte egy nappal csatlakoztam még csak a kerethez, ettől függetlenül azt mondhatom, gyorsan egymásra találtunk a társakkal. A szabolcsiak elleni összecsapáson már sokkal jobban éreztem magam, úgy gondolom, jól is ment a játék. A félidő utolsó öt-hat percére viszont nem lehetünk büszkék, akkor több hiba is becsúszott. Ezek azok a tényezők, melyeket a bajnokság során nem engedhetünk meg magunknak – zárta mondandóját a védő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában