atlétika

2020.07.04. 09:17

Klekner Hanga újra a pályán

A sportoló arra koncentrált, hogy megszokja a versenyzést.

Fotó: Napló-archív

Igazi nagyüzem volt a magyar atlétikában múlt pénteken, ugyanis egyszerre két helyen – Bonyhádon és Békéscsabán – is rendeztek versenyt hazánkban. Előbbi településen szabadtéri szezonnyitóként, az AC Bonyhád tartott rúdugróviadalt minden korosztály számára, amelyen részt vett Klekner Hanga, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétája is.

A 20 éves fedett pályás országos bajnok kereken 4 méteres magassággal a második helyen végzett. – Nem az eredmény volt a fontos elsősorban, hanem arra helyeztük a hangsúlyt – mivel régen ugrottam élesben –, hogy visszajöjjön a versenyrutin, például megszokjam, hogy sokat kell várnom és hasonlók. Fura volt visszaállni, de tesztnek teljesen jó volt, tudtam nagyobb rúddal ugrani, és kijöttek olyan dolgok, amiken még lehet javítani. Szerencsére lesz még több verseny az országos bajnokságig, így van lehetőség a fejlődésre. Még direkt nem ugrottam 14 lépésről – így 16-ból sem –, talán majd a mostani hétvégén az MTK pályáján, a Lantos Mihály Sportközpontban – mondta el a Naplónak Klekner Hanga.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában