régi álom vált valóra

2020.06.10. 12:26

Egybekelt a díjugrató sport álompárja

Máriás Sára – aki csapatban országos bajnok és a díjugratószakág utánpótlás-kiválósága – kimondta a boldogító igent párjának, ifj. Szabó Gábornak, aki a díjugratás elmúlt évtizedének legeredményesebb tagja.

Fotó: Dupla Expo Wedding Photography

A házasságkötés körülményeiről a Naplónak beszélt Szabó Gábor. A pár június első hétvégéjén kötötte össze életét. Szabó Gábor nagyon örült, hogy a vírushelyzet enyhülésének köszönhetően már a családtagok, barátok is részt vehettek az eseményen.

Kihasználták a létszámhatárt

– Három évvel ezelőtt, az eljegyzéskor jelöltük meg az időpontot, és azóta lelkesen vártunk a pillanatra. Amikor a koronavírus felütötte a fejét, nagyon féltünk, hogy nem tudjuk majd megtartani az esküvőt, ám szerencsére enyhült a helyzet, így a rokonokkal együtt élhettük meg ezt a nagyszerű eseményt. Mindkettőnknek népes családja és rengeteg barátja van, így a jelenlegi kétszáz fős limitet teljesen kihasználtuk. Voltak, akiket még így sem tudtunk sajnos megvendégelni, de a járvány függvényében már azért is hálásak lehetünk, hogy az a kétszáz fő megjelenhetett a menyegzőn – emelte ki a díjugrató.

A lovaglás is szerepet kapott

A pár szakmájából adódóan különböző lovas elemek tarkították a lakodalmat. – Nem akartunk túlzásba esni a lovas tematikával, azonban az ismerőseink, barátaink többsége így vagy úgy kötődik a lovakhoz, így mindenképpen szerettünk volna néhány ilyen elemet becsempészni.

„Három hintó, négyes fogattal vitt minket a templomtól a lagzi helyszínére, a díszítésben, az apró részletekben is megjelent egy-egy patkó, lovas motívum, de a hangsúly inkább azon volt, hogy rólunk szóljon ez az esemény”

– mondta Szabó Gábor.

Péter Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában