Sztárváltó

2020.05.18. 15:25

„Öreg” futó nem vén futó

Dombi is lefutotta a vállalt penzumát a Csupasport sztárváltójában, összesen 110 kilométert teljesített!

Debrecen 20180523 Futás 2018 Tavasz Dombi Tibor labdarúgó Lukács László a Tankcsapda együttes alapítója és énekese Fotó: Tankcsapda Kapott kép Nemzeti Sport

Fotó: Fotó: Nemzeti Sport-archív

Dombi Tibor volt a befejező embere sztárváltónknak – a DVSC korábbi 35-szoros válogatott szélsője, hétszeres magyar bajnok éjfél előtt ért be a célba – olvasható a csupasport.hu-n. Mint elmondta, nagyjából átlagosan 5 perc 45 másodperces ezrekkel teljesítette a távot, és végül 3 óra 12 perces menetidővel járult hozzá a váltó sikeréhez. Az UB-n 110 kilométert szeretett volna futni a korábbi labdarúgó, és ezt szombaton is teljesítette.

Találkozás a lokistákkal

„Úgy egyeztünk meg, hogy ebbe a száztízbe belefér az a szakasz, amellyel a Csupasport-váltóban vettem részt” – mondta a 46 éves Dombi Tibor a Csupasportnak. „Megtisztelő volt a csapat tagjának lenni, de azt is tudtam, nagy fába vágom a fejszémet: hajnali ötkor indultunk, és tudtam, én leszek a váltó utolsó futója, a magam által eltervezett száztíz utolsó harmincöt kilométerével lettem a csapat tagja. Vagyis pontosan tudtam, nem éppen a legfrissebb állapotomban leszek, amikor a virtuális váltóbotot át kell vennem – de sikerült, és ez jó érzés. (...) Ami vicces volt: a kisvárdai felkészülési mérkőzésről visszatérő Loki-játékosokkal is találkoztam a stadion körül, biztattak, fotóztak, a fizioterapeuta Nagy István rendes volt, kérdezte: hogy bírja a lábam, hozzon valami krémet? Még késő este is keresett, érdeklődött, hogy vagyok…” – mesélte Dombi.

HBN

Borítókép: Dombi (balra) barátjával, Lukács Lászlóval fut

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában