szoros emberfogás

2020.03.05. 10:09

Klubot váltott a gyűrűs közjátékáról elhíresült egykori Loki-védő

Erik Cikos mizériája annak idején az egész hazai interneten keresztülvágtázott.

A 2018–19-es idényben érkezett a DVSC-hez és a végén távozott is a klubtól a most 31 éves szlovák védő, Erik Cikos, aki nem feltétlenül a klubnál lejátszott hat bajnoki és két Magyar Kupa-meccse miatt maradhatott meg a szurkolói emlékezetben, sokkal inkább azért, mert friss házasként nem tudott az MTK elleni bajnokin pályára lépni, miután nem jött le a jegygyűrű az ujjáról – emlékeztet a Nemzeti Sport online kiadása az utóbbi évek egyik legmókásabb, hazai labdarúgópályán történt incidensére. A szokatlan esetről szerencsére videó is készült.

A problémát végül nem is sikerült megoldani, Cikos így kihagyta az MTK elleni meccset, helyére Kusnyír Erik ugrott be. Az egyszeres szlovák válogatott védő végül az idény végén, 2019 nyarán szerződése felbontásával távozott a DVSC-től, majd három hónap munkanélküliséget követően, tavaly szeptemberben a Slovan Bratislava szlovák másodosztályban szereplő B-csapatához igazolt.

Innen került most a lengyel másodosztályba: a Puszcza Niepolomice hivatalos honlapjának hétfői bejelentése szerint fél évre szóló szerződést kötött a védővel – tudatta a Nemzeti Sport.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában