Erőemelés

2020.03.05. 09:13

Beskós sikerek a diákolimpián

A versenyre 34 oktatási intézmény 138 tanulója nevezett.

Fotó: Kogyilláné Halics Szófia

A Magyar Erőemelő Szövetség és a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum megbízásából, a Bihari Szabadidő és Sportegyesület rendezésében, a Berettyóújfalui SZC Bessenyei György Szakgimnáziuma adott otthont a Fekvenyomás Diákolimpia Kelet-Magyarországi Országos Elődöntőjének február 22-én. A versenyre harmincnégy oktatási intézmény 138 tanulója nevezett.

A mérlegelés után Bónácz János, Berettyóújfalu alpolgármestere és dr. Marinecz Kornélia, a házigazda-intézmény igazgatója köszöntötték a versenyzőket, a felkészítő tanárokat és a gyerekükért szurkoló szülőket, majd dr. Szatmáry-Antal Tamás, a diákolimpia versenyrendszer versenyigazgatója hivatalosan megnyitotta a versenyt.

Az egész napos megmérettetésen három korcsoport egyéni és csapatversenyei zajlottak. A jó hangulatú nap emlékére minden versenyző részvételi érmet is kapott, a legjobbak Encsen, az országos döntőben folytathatják a versengést.

Hat arany

Kiváló eredményt értek el a házigazda Berettyóújfalui SZC Bessenyei György Szakgimnázium tanulói, akik egyéniben hat első, négy második, négy harmadik és két negyedik helyezést szereztek. A csapatversenyben egy első és két második helyezéssel öregbítették az iskola hírnevét. A fiatalok felkészítő testnevelője Ungai János volt.

Kogyilláné Halics Szófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában