Gyorskorcsolya Eb

2020.01.28. 14:41

Gyorshajtókat kerestek a debreceni Eb-n

A jégpályát is az ellen­őrzése alá vonta a rendőrség a Főnixben.

Debrecen 20200125 Rövidpályás Gyorskorcsolya Short trek EB Foto Szabó Miklós Nemzeti Sport A képen: traffipax

Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport

Óriási sikert hozott a múlt hét péntektől vasárnapig tartó rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság, melyet a debreceni Főnix Csarnokban rendeztek meg. A kontinenstornán a magyar válogatott négy arany- és három ezüstéremmel a második helyen zárt az éremtáblázaton. A magyar csapat összes érmét a Liu testvérek szerezték: Shaoang két arany- és két ezüstérmet, míg bátyja, Shaolin Sándor két aranyat és egy ezüstöt nyert.

A sportolók végig telt ház előtt versenyezhettek, a lelkes szurkolók remek hangulatot varázsoltak a Főnixben. Azonban nem csupán a nézőket érdekelték az események: a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának tagjai is kivonultak a csarnokba, és ellenőrzésük alá vonták a jégpályát. A rend őrei traffipaxkészülékkel mérték be a leggyorsabbak sebességét, szombaton például 51 km/h volt a rekord. Büntetés persze nem járt senkinek, hiszen itt éppen az volt a lényeg, hogy a korisok minél gyorsabban száguldjanak a jégen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában