jótékonyság

2019.12.15. 16:20

Jó helyre kerülnek a csokik, melyeket a DEAC hokicsapata gyűjtött

Hátrányos helyzetű gyerekek kapják meg a DEAC jégkorongcsapatának Ferencváros elleni mérkőzésén összegyűlt édességeket. A BAGE elnöke személyesen vette át a csokoládékkal teli dobozt.

Fotó: deac.hu

December elején csatlakozott a DEAC jégkorongcsapata a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete (BAGE), a Debreceni Karitatív Testület, valamint a Debreceni Kőr Dáma Egyesület és partnereik közös szervezésében indult csokigyűjtő akcióhoz. Klubunk felhívására megmozdultak a szurkolók, akik rengeteg édességgel érkeztek a december 8-án rendezett FTC elleni mérkőzésre. Az erre a célra kihelyezett doboz pillanatok alatt megtelt.

A BAGE elnöke, Buzás Lajos a jégkorongcsapat ma délelőtti edzésének végén személyesen vette át az összegyűlt ajándékokat Fodor András szakosztályvezetőtől négy játékos, Berta Ákos, Vokla Roland, Kozma Ferenc és Kiss Phil társaságában.

Fotó: deac.hu

A csokoládék nehéz sorsú gyermekekhez kerülnek, akik a Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban december 16-án rendezendő eseményen sok más meglepetésben is részesülnek a szervezők által.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában