futsal

2019.11.21. 11:04

Nagy csatában gyűrte le az Újfalu a Haladást

Szoros rangadót vívott kedden este az MVFC-Berettyóújfalu Szombathelyen. A címvédő Mezei-Vill nagy csatában, izgalmas végjátékot követően 6–5-re verte a Haladás csapatát.

Szabó Péter adta meg az alaphangot a negyedik percben, a vendégek előnyét nem sokkal rá Rábl János növelte. Sőt, Rafinha is betalált, ezzel már 3–0-ra ment az Újfalu. A hazaiak azonban nem adták fel, a 16. minutumra feljöttek mínusz egyre. Még a szünet előtt Nagy Imre villant, vagyis 4–2-re vezetett a félidőben a Mezei-Vill.

Fordulás után Sid is betalált, ezzel eldőlni látszott az összecsapás. Ám a Hali tovább küzdött, aminek meg is lett az eredménye, gyors egymásutánban lődözték a gólokat a hazaiak, akiknek sikerült is kiegyenlíteni, 5–5.

Tovább nyomott a szombathelyi egylet, mely vészkapus játékkal próbálkozott. De Rábl a 39. percben ismét bizonyította a klasszisát, így újra a Berettyónál volt a fór. A hátralévő másodpercek is hatalmas izgalmakat tartogattak, komoly helyzet is adódott a Haladás előtt, sőt Vas Ádám be is talált, de már későn, 6–5-re nyertek a hajdú-bihariak.

Pénteken is izgalmas derbi vár Sergio Mullor Cabrera alakulatára, hiszen 18.30-tól a DEAC látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

HBN

Ezek is érdekelhetik