nem bírtak a Kecskeméttel

2019.11.05. 10:27

DEAC: hétfőn este megszakadt a férfi futsalosok jó sorozata

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai a Kecskemét otthonában folytatták a szereplésüket az NB I.-ben. Elek Gergő csapata bizakodva várhatta a meccset, hiszen előző három fellépését sikerrel zárta. Sajnos a pontszerzés nem jött össze az újonc csarnokában, a kecskemétiek 3-2-re nyertek.

Szűk egy hónapot követően folytatódott a küzdelem a futsalélvonalban. A DEAC a Rubeola, a Fradi és az Aramis legyőzése után a Kecskemétet próbálta két vállra fektetni – olvasható a deac.hu beszámolójában.

A hétfő esti mérkőzés első játékrészében nem szereztek gólt a csapatok. A szünetet követően felpörögtek az események. Rutai Balázs találatával a kecskemétiek szerezték meg a vezetést a 25. percben, a 21 éves játékos közelről vette be Faragó kapuját. Két minutummal később Varga Dániel passza után Kántor Tamás bombázott a hazai kapuba. Szentes-Bíró Tamás révén fordított a Debrecen: a csapatkapitány a hálóőrről kicsorgó labdát lőtte a léc alá. A folytatásban Rutai vitte a prímet, a kecskeméti játékos rövid idő alatt kétszer is túljárt Faragó eszén, ezzel kulcsszerepet vállalt a Kecskemét sikeréből. A hírös városiak második győzelmüket aratták a bajnokságban, a DEAC az ötödik helyen áll a táblázaton.

Az egyetemi csapat a következő héten kétszer is hazai környezetben lép pályára a pontvadászatban, előbb a Haladás, majd a Veszprém érkezik a DESOK-ba.

Férfi futsal NB I. – 8. forduló

SG Kecskemét Futsal-DEAC 3-2 (0-0)

gólszerző: Rutai (25., 34., 35.), ill. Kántor (27.), Szentes-Bíró (32.)

Ezek is érdekelhetik