Megye II.

2019.10.13. 14:28

„Gyurika megmozdulásaitól csak a taktikai húzása volt jobb”

A labdarúgó megye II. északi csoportjának 8. fordulójából jelentjük: nézze meg ön is a szombati mérkőzések jegyzőkönyveit!

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Tiszacsegei VSE–Görbeházi K.S.E. 3–1 (1–0)

30 néző. Vezette: Nagy L. (Nagy T., Forgács K.)

Tiszacsege: Juhász Á. – Gréz K., Vénig A., Répási Gy. (Nagy Á.), Csernik J., Szabados M., Draveczky L., Borisz Sz., Katona Cs., Kovács A., Csurgó Á. Edző: Simon Zoltán.

Görbeháza: Szilágyi K. – Csele G. (Pók D.), Toronyai L. (Szabó I.), Hajdú R., Siket Gy., Félegyházi Z. (Kiss S.), Fábián Sz. (Vadász D.), Tóth P. (Tóth A.), Ilyés Z., Nyakas R., Ronkovics T. Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Vénig A., Kovács A., Csurgó Á., illetve Hajdú R. Jók: mindenki, illetve senki Ifi: 4–2.

Sallai Szabolcs: A kacsa előtt mindig legyen víz, a mai nap nem volt, ezért majdnem újra kellett éleszteni a ötvenedik percben. Gyurika megmozdulásaitól csak a taktikai húzása volt jobb. Amúgy, ha a védőink nem lőnek gólokat, ma ki is kaphattunk volna.

Szolnoki Attila: Alacsony színvonalú mérkőzésen a jobban akaró és helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a találkozót. Csapatom számára tanulságos mérkőzés volt, és remélem, mindannyian tanulunk a hibából, ez vonatkozik a teljesítményünkre.

NSC SE–Polgári VSE 4–2 (1–1)

80 néző. Vezette: Szűcs L. (Máté F., Árva A.)

Nagyhegyes: Marton A. – Tóth I., Kovács J., Lajter M., Szarvas Ta., Bajusz R. (Kordás J.), Bodnár I., Ludnai L., Bácsi Á., Szarvas Ti., Szabó I. (Szarvas I.) Edző: Magyar Lajos.

Polgár: Bodolai B. – Reszegi L. (Áfra T.), Bozsányi T., Molnár D., Dobó V., Csorba T., Nagy L., Vaszilkó A., Molnár G., Murák K., Polonkai L. (Vankó Z.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Szarvas Ta.(3), Tóth I., illetve Polonkai L., Bozsányi T. Jók: Bodnár I., Szarvas Ta., Tóth I., Lajter M. Ifi: 3–3.

Magyar Lajos: Két dolog miatt örülök nagyon a győzelemnek, egyrészt mert egy nagyon jól futballozó ellenfélen sikerült felülkerekednünk, másrészt meg mert kétszer álltunk fel vesztes helyzetből, az utolsó öt percben viszont sikerült felrakni az i-re a pontot.

Kövér Zsolt nem nyilatkozott.

Egyeki SBSE–Józsa SE 2–3 (1–1)

100 néző. Vezette: Pál G. (Hetrovics R., Bak P.)

Egyek: Kalóz I. – Nagy T., Vadász B., Farkas Cs., Tóth Sz., Kiss J. (Kapás D.), Balogh L. (Kiss A.), Farkas Z., Zsólyomi D., Csala R., Tóth A. Edző: Farkas Zoltán.

Józsa: Goron B. – Iványi D. (Kovács O.), Halicsku T. (Kalina L.), Zombor S. (Balogh Zs.), Lukács L., Iványi Á., Nagy J., Fekete L., Papp R., Nagy K. (Balogh B.), Brehószki B. (Szabó M.) Edző: Szabó László.

Gól: Farkas Z.(2), illetve Iványi D., Nagy K., Szabó M. Jók: Farkas Z., Csala R., Kalóz I., illetve Papp R., Iványi Á., Nagy J., Fekete L. Ifi: 3–6.

Farkas Zoltán: Eddig nem foglalkoztam a játékvezetéssel, de ezt most nem tudom szó nélkül hagyni. Már a múlt héten is és a mai napon is nagyban befolyásolták a döntéseikkel a végeredményt, egy teljesen szabályos gólunkat elvették. Sajnálom, mert az egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna, de a végén még a győzelem is benne volt. Ezer sebből vérzünk, de előre tekintünk és jobb folytatást remélünk.

Szabó László: A kilencven percből a csapat hetven percig a kezében tartotta a mérkőzést. Jó játékkal sok gólhelyzetet teremtettünk, amiből sajnos csak hármat rúgtunk be, így a mérkőzés utolsó perceiben izgulnunk kellett a győzelem miatt.

A vasárnapra tervezett Nyíracsád Petőfi SE–Nyírmártonfalva SE mérkőzés elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában