labdarúgó megye ii.

2019.09.29. 19:09

„Az út még hosszú, letérni róla és elszállni magunktól nem szabad”

Mutatjuk a Megye II. északi bajnokság 6. fordulójának vasárnapi mérkőzéseinek eredményeit.

Fotó: Pixabay

Nyíracsád Petőfi SE–Polgári VSE 3–8 (1–1)

50 néző. Vezette: Mező S. (Papp J., Puskás Z.)

Nyíracsád: Klenik D. – Verdes E. (Gugg K.), Keczán K., Béres Cs., Sándor B., Lakatos M., Baranyi K., Berényi Gy., Fekete Z., Bilda J., Csecsődi I. Edző: Kedves György.

Polgár: Bodolai B. – Reszegi L., Murák K., Bozsányi T., Molnár D., Polonkai L., Nagy L., Berki A., Vaszilkó A., Molnár G., Dobó V. Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Berényi Gy.(2), Keczán K., illetve Dobó V.(7), Reszegi L. Jók: Dobó V., Bozsányi T., Polonkai L. Ifi: 0–15.

Kedves György nem nyilatkozott.

Kövér Zsolt: Gyenge kezdés után, erős feltámadás jellemezte játékunkat. Hajrá Piac!

Nyírmártonfalva SE–Józsa SE 5–1 (2–1)

150 néző. Vezette: Tatár I. (Gyarmati I., Gálfi F.)

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Tóth T., Dobrai G. (Ladó S.), Kiss I. (Mandics I.), Jónizs A. (Havrilla I.), Tóth G. (Szemán Ba.), Fúró Zs. (Mezei S.), Szamán Be., Konyári S. (Szemán T.), Szemán N. (Kiss G.) Edző: Konyári Sándor.

Józsa: Goron B. – Iványi D. (Zombor S.), Nagy K. (Balogh B.), Papp R. (Balogh Zs.), Dr. Valóczki J. (Brehószki B.), Juhász B., Nagy J., Lukács L. (Halicsku T.), Iványi Á., Zabiák P. (Bazsó O.), Fekete L. Edző: Szabó László.

Gól: Dobrai G., Tóth T., Kiss I., Kiss G., Ladó S., illetve Nagy J. Jók: Szemán Be., Kiss I., illetve senki Ifi: 1–5.

Konyári Sándor: A gyorsan kapott gól megint megvolt, de ez sem zavart meg minket, semmit sem befolyásolt. Magabiztos a győzelmünk, bár a vendégek támadói néha ránk ijesztettek. Az út még hosszú, letérni róla és elszállni magunktól nem szabad.

Szabó László: Ezt a mérkőzést elég komolyan vettük. Az első félidőben a játékunkon ez meg is látszott, de sajnos a második félidőben már nem volt tartása a csapatnak. Sokkal nagyobb akarat kell ahhoz, hogy egy ilyen mérkőzést megnyerjünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában