futsal

2019.09.05. 15:22

A DEAC otthon, a Mezei idegenben meccsel

A harmadik fordulóval folytatódik pénteken a férfi futsal NB I.: 18.30-tól a DEAC a Nyírgyulajt fogadja a DESOK-ban, az MVFC Berettyóújfalu este héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lép pályára.

Fotó: Kiss Annamarie

A bajnokság toronymagas esélyesének tartott Mezei-Vill első meccsén 7–4-re verte a Haladást, a második körben azonban meglepetésre 3–3-ra végzett a DEAC ellen. Ezzel Trencsényi Jánosék a tabella második helyén állnak. A Dunaferr egy győzelemmel és vereséggel a háta mögött a hatodik pozícióból várja a folytatást.

A debreceniek eddig kiválóan szerepelnek: Elek Gergő tanítványai a nyitányon 4–2-re diadalmaskodtak Veszprémben, majd ikszeltek az újfaluiakkal, ezzel a harmadikok. A nyírgyulajiak mérlege is egy siker és egy iksz eddig, begyűjtött négy pontjuk a negyedik helyre elég. A nyírgyulajiaknál szerepel az a Kondás Kristóf, aki a 2018/19-es szezonban még a DEAC-ot erősítette.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában