ebben is jó

2019.08.15. 10:43

Pillangót festett a debreceni sellőlány

Senánszky Petra már gyermekkorában is szívesen rajzolgatott.

A versenyek közti szünetet felhasználva élményfestésen vett részt Senánszky Petra, a Debreceni Búvárklub világklasszis versenyzője. A cívisvárosi szépség a nővére ajánlására a fővárosban már korábban kipróbálta magát ecsettel a kezében, és annyira megtetszett neki, hogy elhatározta, a jövőben is ellátogat egy-egy alkalommal. A debreceni „sellőlány” a mostani képet az egyik csapattársának, Rebekának festette, mert az ilyet sokkal személyesebbnek tartja egy boltban vásárolt meglepetésnél.

– Közel áll hozzám a festészet, talán egy kis érzékem is van hozzá, már kis koromban is szívesen rajzolgattam. Két-két pillangó és virág volt a képen, amit a háttérrel együtt meg kellett festeni. Egy ilyen munka folyamatos koncentrációt igényel, mert nem könnyű vászonra akrillal festeni, a feladat nehézségétől függően 3-4 óráig is eltart, mire elkészül a kép. Kellemes hangulat lengte körül a foglalkozást, bort is lehetett fogyasztani alkotás közben. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben fogok még ecsetet ragadni – árulta el Petra.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában