DVSC-Torino

2019.08.02. 18:07

Garba: a kemény munka meghozza a gyümölcsét

Az új igazolás a második játékrész elején szépített a Torino elleni találkozón.

Fotó: Molnár Péter

A DVSC ugyan 4-1-es vereséget szenvedett a Torino elleni Európa-liga-selejtezőn csütörtök este, de a második játékrészben kiválóan futballozott, és több lehetőséget is kialakított. Ennek eredményeképp a Loki az 52. percben egy közeli fejessel, Haruna Garba révén szépíteni tudott. A lefújást követően a debreceni gól szerzője nyilatkozott a klub honlapjának.

„Mindig ilyen felfogásban játszottam. Amikor csak futballozom, nem szeretek veszíteni, mindig száz százalékot hozok ki magamból”

– fogalmazott Haruna Garba. – Úgy vélem, a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Ha nem leszel kemény a pályán, és nem gyakorolsz nyomást az ellenfél játékosaira, elhiszik, hogy ők a legjobbak a világon. A vereség ellenére úgy érzem, mentálisan győzni tudtunk. A második félidőben megmutattuk igazi erőnket, emellett bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk felállni és jól futballozni. Ez mindenképp magabiztosságot adhat a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában