ifjúsági ob

2019.06.12. 12:35

Kitettek magukért a szoboszlói úszólányok

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói nagy sikerrel szerepeltek a Kaposváron megrendezett Országos Ifjúsági Bajnokságon, és három harmadik helyezést szereztek.

Fotó: Hajdúszoboszlói Árpád S.E.

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. három versenyzővel, Ludmány Rita felkészítő edző kíséretében indult a bajnokságon – írja közleményében az egyesület.

A szoboszlói lányok az egy évvel idősebb korosztályban is kitettek magukért, és a döntőkben az előkelő harmadik helyen végeztek a mellúszó számokban. Suba Zsófi (a borítóképen balra) 50 m mellúszásban (0:33,15) és 100 m mellúszásban (1:11,91) is harmadik helyezést ért el új egyéni csúccsal.

Huszár Ingrid (a borítóképen jobbra) 200 m mellúszásban (2:34,94) érkezett a dobogó harmadik fokára új egyéni csúccsal, 100 mellen negyedik helyen és 50 m mellen az ötödik helyen végzett.

A harmadik szoboszlói versenyző, Dancs Márton versenyszámaiban nem került döntőbe, viszont javítva eddigi eredményein kiválóan versenyzett az erős mezőnyben.

A csapat számára a következő nagy megmérettetés az Országos Serdülő bajnokság lesz Kecskeméten.

Borítókép: Suba Zsófi, Ludmány Rita edző és Huszár Ingrid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában