Színház

2023.06.05. 11:53

Ezt kínálja a debrecenieknek a héten az Országos Színházi Találkozó

Öt darabot is előadnak a következő napokban.

Jelenet a Kályha Kati című előadásból

Forrás: Csokonai Színház

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway-sikerével, Tracy Letts 2007-ben bemutatott Augusztus Oklahomában című tragikomédiával folytatódik az Országos Színházi Találkozó, írta közleményében a Csokonai Színház. A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház darabját június 7-én 20.30-tól lehet megnézni a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

Az Esőembert is előadják ezen a héten, a Veszprémi Petőfi Színház mutatja be június 8-án 19 órától Oberfrank Pál és Szalay Bence főszereplésével a Csokonai Fórum Latinovits termében.

Csehov Sirályát az egri Gárdonyi Géza Színház művészeinek előadásában láthatjuk június 9-én 18 órától a Kóti teremben.

Egy népszerű film, az Idétlen időkig színpadi változatát a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház hozza el a debreceni publikumnak június 10-én látható a Csokonai Fórum Latinovits termében.

Szálinger Balázs Kályha Kati című előadásával érkezik Debrecenbe június 11-én a Radnóti Színház. Az előadást Rusznyák Gábor rendezte a címszerepben Kováts Adéllal, de a társulat szinte valamennyi tagja látható lesz a produkcióban. Kezdés 18 órakor a Csokonai Fórumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában