Kórházba került Labi

2023.05.22. 21:05

Pár percen múlt az élete, újra kellett éleszteni a Tankcsapda alapító gitárosát

Tóth-Laboncz Attila egy ideig intenzív osztályon feküdt.

Tóth-Laboncz Attila

Forrás: Napló-archív

Újra kellett éleszteni a közelmúltban a Tankcsapda alapító basszusgitárosát, Tóth-Laboncz Attilát.

Labi erről saját Facebook-oldalán számolt be hétfő este. Mint írta, a „Lappangó Asztma City , a Negyven Év Cigizés sebes vonat, és a Fonalgomba gyorsvonat olyan sebességgel csapódtak össze” testében egy este, hogy gyakorlatilag pár percen múlt az élete. 

Posztja szerint felesége lélekjelenlétének köszönhetően percek múlva két mentőautó érkezett hozzá, újraélesztették, és hajnalban már a debreceni tüdőgondozó intenzív osztályán feküdt. Hozzátette, az ott dolgozók áldozatos munkájának köszönhetően ma már újra otthon lehet, szerettei körében.

A bejegyzésből nem derül ki, hogy pontosan mikor történt az eset, illetve az sem, hogy Labi mennyi időt töltött kórházban.

A zenész megköszönte a rengeteg együttérző üzenetet, és azt is megosztotta, pár napig még otthonában lábadozik, erőt gyűjt. Posztja végén pedig egy jó tanácsot is adott:

Kevesebbet cigizzetek!

Labiról mostanában a Fonett Art elnevezésű képzőművészeti projekt kapcsán lehetett hallani, miután Ganxsta Zolee főszereplésével készített képregényt, Mester Csaba grafikus közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában