Hallgass bele!

2023.05.31. 11:43

Megvannak az első „Képkockák” a debreceni producer új nagylemezéről

Ex Anima első LP-je június 30-án érkezik.

A küszöbön Ex Anima új lemeze

Forrás: Magneoton

Solére, Tolvai Reni, aZorka, YA OU és Heidi Albert is felkerült Simon Miklós, azaz Ex Anima új perspektívát kapott elektronikus zenei albumára, áll a Magneoton szerdai közleményében. A június 30-án érkező, Szorozva nullával című LP-t a Hangácsi Mártonnal közös felvétel, a „Képkockák” vezeti fel, aminek sodró szintihullámai egyenesen a tomboló nyári fröccsözős estékig visz magával mindenkit.

Az Ex Anima latinul annyit tesz, „lélekből/szívből”, amelyre Miki egyfajta zenei hitvallásként tekint. Az előadó érezhető stílusváltása cseppet sem a véletlen műve, ugyanis új, egyben első nagy kiadványa végigvezet azon, hogy a német organic technóból hogyan jutott el az olyan indie pop együttműködőkig, mint Solére, aZorka vagy éppen Hangácsi Márton.

Úgy voltam vele, hogy »mutassuk meg a kísérletezés menetét«. Egy képet próbáltam festeni arról, hogy milyen volt ez az egész folyamat. A végeredmény pedig egy szerelmes levél lett a kreativitáshoz. De akár egy utazásnak is felfogható, amellyel miközben felfedeztem önmagamat, zeneileg is új emberré váltam. Erre utal az album címe is a ’Szorozva nullával’, ami számomra az újrakezdés, egy új kiindulópont

 – mondta Simon Miki a korong hátteréről.

A debreceni gyökerű elektronikus guru első beharangozónak a karakteres hangú Hangácsi Mártonnal együtt készült „Képkockákat” választotta, aminek pörgős, upbeat hangulata kellő löketet ad a startoló nyárnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában