Helyi kultúra

2023.04.03. 15:39

Újranyitnak a kulturális intézmények és közösségi terek Debrecenben – mutatjuk a pontos dátumot!

Debrecen város napját követően is nagyszabású programokkal készülnek a debrecenieknek.

Visszatér az élet a kulturális intézményekbe

Forrás: Napló-Archív

Április 11-én, Debrecen város napja alkalmából újranyitnak a kulturális intézmények és a közösségi terek a településen – jelentette be Puskás István alpolgármester sajtótájékoztatón hétfőn délután a Déri Múzeumban. Mint kiemelte, a létesítmények nemcsak újranyitnak, hanem visszaállnak a régi menetrendekhez: „visszatérnek a régi ritmusaikhoz”.

– Újra nekilátunk teljes lendülettel a tavaszi és nyári szezonnak. A nyitást követően minden egyes nap izgalmasabbnál izgalmasabb programok várják majd a kultúra szerelmeseit – fogalmazott Puskás István.

Az eseményen elhangzott: a város napját követően is nagyszabású programokkal készülnek a debrecenieknek. Az alpolgármester kedvcsinálóként kiemelt néhány eseményt: április 11-én a Déri Múzeum ingyenesen várja az érdeklődőket, ugyanezekkor elstartol a Debreceni Költészeti Fesztivál.
Továbbá a Kölcsey Központba is visszatér az élet: április 18-án a Kodály Filharmónia első hangversenyét hallgathatják meg a komolyzene kedvelői.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában