Szép siker

2023.02.13. 14:39

Idén is nyert a Bihar-Hajdú-Bihar pályázaton kollégánk, Kiss Annamarie

Ezúttal az Euro Foto Art egyesület kupája lett az övé.

Kiss Annamarie a pályázat tavalyi díjátadóján

Forrás: Napló-archív

Újabb sikert ért el kollégánk, Kiss Annamarie a Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület és a debreceni Partium Ház közös fotópályázatán. A Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online fotóriportere a 2021-es és a 2022-es Bihar-Hajdú-Bihar Sajtófotó-pályázaton a Bihari Fotóriporterek Kupáját vihette haza,

idén pedig az Euro Foto Art egyesület kupáját nyerte meg.

Külön galériában mutatjuk, mely fotókkal nevezett munkatársunk.

A nyolcadik kiadásánál tartó megmérettetésen kupákat és érmeket nyerhettek a legjobbak alkotások. Pályázni február 9-ig lehetett, és már nemcsak a hivatásos fotóriporterek, hanem a szerkesztőségek külső munkatársai is részt vehettek rajta: a versenyre meghívást kaptak a két megye nyomtatott és elektronikus média fotóriporterei, újságírói és munkatársai. A bihari és hajdú-bihari fotóriporterek fejenként tíz, 2022 folyamán a két megyében készült sajtófotóval jelentkezhettek.

A pályázatra érkező legjobb alkotásokat február 18-án Nagyváradon, majd március 15-én Debrecenben, kiállításon mutatják be és díjazzák a szervezők. A debreceni kiállításmegnyitón a magyar sajtó napját is megünneplik.

Kiss Annamarie-t tavaly márciusban a IV. Mediaworks Fotópályázaton is díjazták, ott második helyezést ért el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában