A show folytatódik

2022.09.27. 16:20

Kowáéknak új klipjük lesz, de nem ők a főszereplők. Mégis kik?

Óriási szezont tudhat maga mögött a Kowalsky meg a Vega, ám gőzerővel mennek előre, hiszen hamarosan jubileumi nagykoncert!

A banda 20. születésnapi koncertje 2023. február 18-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában

Forrás: Napló-archív

Az elmúlt hetekben nemcsak a jó időtől, hanem a nyári fesztiválszezontól is búcsúznunk kellett. Több megyénkbeli zenekar pörgős hónapokról tud beszámolni, köztük a Kowalsky meg a Vega formáció is úgy vélekedik: ütős nyarat tudhat maga mögött!

Balázs Gyula „Kowalsky” a Haon megkeresésére elmondta, hogy sokat vártak a 2022-es szezontól. Majdhogynem 18 hónapos szünetre kényszerültek a járványhelyzet miatt. Persze tavaly már több koncertjük volt, mint a 2020-as esztendőben, de az akkor sem volt olyan, mint idén: több fellépésüket csak védettségi kártya felmutatásával lehetett látogatni.

– Egy fantasztikus, szabad nyár áll mögöttünk – idézte fel Kowa. Kiemelte, hogy kissé változékony volt az időjárás, a vége felé sok esővel, azonban a koncerteken különleges hangulat uralkodott. 

A bulizni vágyókat még az eső sem riasztotta el, együtt tomboltunk akkor is, amikor özönvíz zúdult le az égből

– idézte fel. Mint mondta, csaknem 40 koncertet adtak a fesztiválszezonban.

Új zene, klip és nagykoncert

A frontember kérdésünkre úgy fogalmazott, hogy egy kicsit szokni kellett a pörgést, viszont jól vették az akadályokat. Kissé elfáradtak a nyár végére, de nem panaszkodnak, ugyanis jóleső fáradtságról van szó.

– Zenekarunk a 20 éves jubileumát ünnepli jövőre. A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító bulira várunk mindenkit 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénába – hangsúlyozta. Mint kiemelte, ez az év tökéletes volt arra, hogy megnézzék, a kihagyás után miként tudnak együttműködni a színpadon, s természetesen a válasz nem volt meglepő: abszolút biztató, amit mutattak a szezonban!

Kowa kifejtette azt is, hogy lesz még idén egy premierdaluk is, ugyanakkor a nagylemezük további dalait a napokban rögzítik Debrecenben. A premierdalhoz készül egy klip, amelyben nem a zenekar tagjai fognak szerepelni: a Kowalsky meg a Vega meglepő szereplőkkel rukkol elő. Ennek részleteiről bővebb információt még nem szeretnének megosztani.

– Nagy kihívás előtt van a csapat, egészen sajátos forgatás előtt állunk, amely szakmai segítséget igényel – fogalmazott érdeklődésünkre.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában