Fotókkal

2022.08.28. 15:28

Az okos lány történetével és rengeteg színes programmal nyitotta 47. évadát a Vojtina

Megtelt élettel és mosolygó arcokkal a Nagytemplom mögötti Emlékkert.

Kicsik és nagyok egyaránt érdeklődtek a bábelőadás iránt

Forrás: Kiss Annamarie

Tematikus szigetekkel, hozzájuk kapcsolódó játékokkal és meglepetésekkel várta az érdeklődőket évadnyitó programján a debreceni Vojtina Bábszínház vasárnap délelőtt a Nagytemplom mögötti Emlékkertben. A színes programoknak köszönhetően megtelt élettel és mosolygó arcokkal a kert, és az időjárás is nagyon kegyes volt a látogatókkal, felhőtlenül szórakozhattak kicsik és nagyok egyaránt.

A Vojtina Bábszínház 47. évadát elindító „kapunyitó napon” délelőtt 10 órától a kíváncsiskodók Az okos lány történetét láthatták a Ládafia Bábszínház előadásában. Sokan kíváncsiak voltak a produkcióra, megtelt a közönségtér. Többnyire nagyobbacska gyerekek várták izgatottan az előadást, de akadtak a nézők között 4-5 évesek is. A legkisebbek érkezésüket követően azonnal megrohamozták a babaszigetet, ugyanakkor az idősebb lurkók sem unatkoztak: kreatív, mozgó, ügyeskedő, interaktív és mesesziget is várta a játszani vágyókat.

Először, de nem utoljára

Kislányommal érkeztünk a programokra, ez az első, hogy a Vojtina Bábszínház rendezvényén részt veszünk, de biztosan nem az utolsó

– fogalmazott a Naplónak Merci, Terdik Mia édesanyja. Kiemelte, kislánya most megy óvodába, bölcsődébe nem járt. – Nagyon jól kijön a társaival, szóval nem tartunk attól, hogy nehéz lesz neki beilleszkedni. Sokat járunk játszótérre, ahol igazán szeret játszani a többi gyerekkel. Bízom benne, el tudunk tölteni az Emlékkertben néhány órát, minél több szigetet igyekszünk feltérképezni – fogalmazott Merci.

Terdik Mia imádta a babaszigetet
Forrás: Kiss Annamarie

A nyárbúcsúztatón sok ismerőssel lehetett találkozni, ám nem Terdik Mia az egyetlen, aki először vesz részt a programokon, nagyon sok új arc is fellelhető volt a családi napon. Több édesanyával beszéltünk, akik egyöntetűen kiemelték:

mindig remek a hangulat a hasonló rendezvényeken. Úgy vélik, ezek az alkalmak tökéletesek arra, hogy a gyerekek ne csak bölcsődében, iskolában találkozzanak a társaikkal.

Nagyon szeretik a város játszótereit, főleg a nemrégiben nyílt Sziget-kéket, viszont a gyerekeknek ott nincs lehetőségük bábelőadáson részt venni, amit egyébként mindig nagyon élveznek.

NE

 

 


 

Humoros előadást láthattak a résztvevők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában